Workshopit

Workshopit | keskiviikko 19.3. – perjantai 21.3.2014

Paikka: Keilaranta 1, 02150 Espoo

IT-asiantuntijoille ja IT-kehittäjille suunnatut workshop koulutuspäivät järjestetään 19.3.-21.3.2014.  Osallistumismaksu sisältää tarjoilut ja parkkeerauksen Keilaranta 1:sen parkkihallissa tapahtumapäivänä.

Peruutusehdot: Ilmoittautuminen on mahdollista peruuttaa 30 vrk ennen tilaisuutta. Alle 30 vrk ennen tapahtumaa perutuista ilmoittautumisista ei palauteta osallistumismaksua.

IT -asiantuntijat | keskiviikko 19.3.2014

BI Workshop| keskiviikko 19.3.
Kohderyhmä: Päällikkö ja johtotason tietohallinto, jonka tehtävänä on tukea organisaation analytiikkatarpeita.
Liiketoimintajohto haluaa mittareita. Mittaamiseen sekä tulosten havainnollistamiseen tarvitaan ympäristö sekä välineet. Osa mittareista tulee organisaatiotasolta, osa yksiköistä ja tiimeiltä. Mitä Microsoftin BI paketista valitaan ja mihin välineet/ratkaisut soveltuvat parhaiten? Workshopin aluksi luomme katsauksen Suomessa käynnistymässä oleviin hankkeisiin ja niiden vaatimuksiin. Tämän jälkeen käymme läpi lähdejärjestelmien integroinnin sudenkuopat, tietovaraston parhaat käytännöt ja koko organisaatiolle jalkautettavan raportoinnin.
Workshopista vastaavat: Heidi Enho, Vesa Tikkanen, Leena Kanerva
Kurssin hinta: 625 € + alv.
Ilmoittaudu
Katso Workshopin agenda täältä 

System Center Configuration Manager 2012 R2| keskiviikko 19.3.
Kohderyhmä: IT-asiantuntijat, joille ConfigMgr 2012 on tuttu.
Päivän aikana käydään läpi demojen avulla ConfigMgr 2012 R2:n käyttöönotto ja uudet ominaisuudet. R2:n pääuudistukset liittyvät Windows Server 2012 R2:n ja Windows 8.1:n teknologioiden tukemiseen sekä mobiililaitteiden hallintaan. Näiden isojen muutosten lisäksi mukana on lukuisia parannuksia käytännön ylläpitoon. Osallistujille jaetaan materiaali, jossa käydään läpi päivän aikana suoritetut operaatiot.
Workshopista vastaa: Panu Saukko
Kurssin hinta: 625 € + alv.
Ilmoittaudu
Katso Workshopin agenda täältä 

IT-kehittäjät | torstai 20.3.2014

Kehittäjän työkalut kuntoon 2014| torstai 20.3.
Mitä Microsoft-sovelluskehittäjän työkalupakissa pitää olla vuonna 2014? Miten vanhoja välineitä kannattaa päivittää ja hyödyntää pilviaikakaudella? Aiheina ovat mm. Visual Studio Online, tuotantosovellusten valvonta, moderni versionhallinta, automaattiset käännökset ja asennukset, testaus (yksikkö-, integraatio- ja käyttöliittymätestaus) sekä koodikatselmoinnit. Workshopiin ilmoittautuneille lähetetään ennakkokysely, jonka perusteella päivän sisältö muodostetaan. Luvassa on sopivassa suhteessa keskustelua, luentoja ja sotatarinoita miehiltä, jotka katselmoivat kehitystiimejä ja –ympäristöjä jatkuvasti. Mikäli osallistujat ovat valmiita kertomaan omista ympäristöistään, voimme lähteä miettimään konkreettisia ratkaisuja porukalla.
Workshopista vastaavat: Jouni Heikniemi ja Lauri Kotilainen, Offbeat Solutions
Kurssin hinta: 625 € + alv.
Ilmoittaudu
Katso Workshopin agenda täältä 

Esineiden Internet tulee – kuka niitä ratkaisuja koodaa? | torstai 20.3.
 Gartner ennustaa että pienten älykkäiden laitteiden lukumäärä ylittää kevyesti maapallon asukasluvun jo muutaman vuoden päästä. Nämä laitteet muodostavat uuden esineiden Internetin eli Internet of Things:n (IoT). Mitä Microsoft-kehittäjän tulisi asiasta tietää, ja millä välineillä näitä uusia ratkaisuja oikein tehdään? Nyt on oikea aika aloittaa opiskelu, tässä workshopissa näet miten se käytännössä tehdään. Visual Studiota ja .NET:iä ei sentään tarvitse hylätä, ja päivän aikana näet miten Netduino-levyjä ohjelmoidaan C#:lla – saamme laitteet myös lentämään. Voit halutessasi tilata oman Netduino Plus 2 -levyn hintaan 50 €, katso lisätietoja osoitteesta www.netduino.com. Ensimmäinen Netduino-koulutus Suomessa!
Workshopista vastaa: Jani Järvinen
Kurssin hinta: 625 € + alv. (Kurssi + Netduino -kortti 675 € + alv.) 
Ilmoittaudu
Katso Workshopin agenda täältä 

SQL Server 2014 Deep-Dive | torstai 20.3.
Kohderyhmä:
Uusin SQL Server tuo perinteiseen tietokantamallinnukseen ihan uusia ulottuvuuksia. Suurimpana uudistuksena on täysin muistinvarainen ja versioitu tietokantakäsittely, jonka avulla perinteisistä levyrajoituksista ja tietokannan lukittumisista päästään eroon – vai päästäänkö? SQL Server 2014 mahdollistaa myös tietokantojen käsittelyn aidosti kolumnipohjaisena. Uusimmalla versiolla keskusmuistia voidaan myös jatkaa SSD ja kiihdytinkortein, jolloin muistia on käytössä vieläkin enemmän. Workshop etenee vahvasti käytännön esimerkein ja selkein kuvauksin erilaisten ominaisuuksien hyödyntämismahdollisuuksista. Tule kuuntelemaan miten kaikki uudessa SQL Serverissä toimii juuri ennen virallista julkaisua.
Workshopista vastaa: Vesa Tikkanen, Certified Master Data Platform
Kurssin hinta: 625 € + alv.
Ilmoittaudu
Katso Workshopin agenda täältä 

Perjantai 21.3.2014

Pilvi - mitä minun kannattaisi päättäjänä ymmärtää ennen kuin teen päätöksiä suuntaviivoista? | perjantai 21.3.
Kohderyhmä:
Kohdeyleisö, tekniset päättäjät, CIO, strategiajohtajat, liiketoimintapäättäjät. Tule ja tuo mukana organisaatiosi nykytilanne. Workshopissa käydään läpi Office 365, Windows Azure ja erilaiset hybridiarkkitehtuurit ja niiden tehokas käyttöönotto ja hyödyntäminen. Päivän aikana käydään läpi kokonaisarkkitehtuuri, hyödyt, riskit ja haitat sekä lisenssi- ja kustannusmallit. Workshopiin osallistuja pystyy päivän jälkeen hahmottamaan selkeästi oman organisaationsa tarpeet ja mahdollisuudet Microsoftin pilvipalveluissa. Kuule myyntilauseiden sijaan miten asiat ovat ja mitä 60 yritystä ajattelee näistä kysymyksistä ja valinnoista.
Workshopista vastaa: Jussi Roine Sharepoint Certifided Master, O365, Leena Kanerva
Kurssin hinta: 625 € + alv.
Ilmoittaudu
Katso workshopin agenda täältä